1er cicle de xerrades “Dones en temps de crisi”

El primer cicle de xerrades "Dones en temps de crisi" organitzat per la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Albocàsser, el Centre de Desenvolupament Rural Alt Maestrat i l'Associació Dones d'Albocàsser es desenvoluparà del 19 al 28 de novembre.

El pavelló municipal d'Albocàsser acollirà aquesta primera edició per a posar de manifest la importància del paper de la dona en la societat i la lluita contra les desigualtats de gènere i la violència masclista. Amb aquesta iniciativa es busca donar visibilitat al 25N, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona. En cada edició, la temàtica s'adequarà a la realitat social del moment, creant un espai de formació, sensibilització i sororitat en l'entorn rural.

La programació contempla la realització de diverses activitats al voltant del 25N. El dijous 19 a les 19 h es comptarà amb la col·laboració de Cèlia Rubert Pitarch, llicenciada en Pedagogia i coordinadora de Centres Dona de Castelló, amb la xarrada "Violències en contextos de crisis". El divendres 20 a les 19 h, Inmaculada Alcalà García, llicenciada en Psicologia, agent d'igualtat i professora de clínica i psicobiologia en l'UJI, impartirà la xarrada "Noves perspectives al voltant de la prevenció de la violència de gènere". El dissabte 21 a les 19 h, Pepa Cases, actriu, ballarina i coreògrafa de teatre, dansa i música, farà gaudir amb el seu monòleg.

La programació s'estén al dijous 26 a les 19 h, amb Aitana Muñoz Huedo, mestra especialista en igualtat, gènere i coeducació, amb la seua intervenció "Conciliació i corresponsabilitat". El divendres 27 a les 19 h, Empar Aguado, professora del departament de Sociologia i Antropologia Social de la UV, desenvoluparà la seua xarrada "Desigualtats en temps de confinament, estrès del teletreball i la criança". El primer cicle de xarrades "Dones en temps de crisis" acabarà el dissabte 28 a les 18 h amb l'espectacle "De portes endins" per a promoure la igualtat i el bon tracte, així com prevenir la violència. L'espectacle, organitzat per la Diputació de Castelló, està destinat a públic juvenil i adult.

Amb motiu de la COVID-19 totes les jornades compten amb aforament limitat. Per a garantir l'assistència, és necessari reservar plaça cridant a l'Ajuntament d'Albocàsser al 964 42 80 01 o al 659 43 44 48 o enviant un correu electrònic a info@albocasser.es abans del 18 de novembre.

Desenvolupat per Racó Digital