“ESTEM AMB TU. LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE LA PAREM UNIDES”

Des del Centre Dona Rural Sant Mateu, amb la qual el CDR Alt Maestrat col·labora, ens fan arribar aquesta campanya per  a la prevenció de la violencia masclista.

“ESTEM AMB TU. LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE LA PAREM UNIDES”

Es tracta d'una campanya institucional en la qual de la mà del Ministeri d'Igualtat i la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere, es pretén conscienciar contra aquest tipus de violència i alertar davant aquestes situacions dins de les llars, així com reflexionar sobre el bon tracte durant el període de confinament.

L'actual estat d'alarma causat pel COVID-19, i el conseqüent confinament, obliga a milers de víctimes de violència de gènere a conviure amb els seus maltractadors les 24 hores del dia. Per això, ara més que mai, és imprescindible que hi hage protecció per a les dones que es troben en risc per aquesta situació.

Els moments de crisis són molt durs, però també treuen la solidaritat i l'empatia d'una societat. En aquesta crisi del COVID19, les dones víctimes de violència de gènere no poden sentir-se sense suport social, aquesta violència és un problema al qual cal respondre com a societat i així hem de mostrar-lo.

SOL·LICITEM LA TEVA COL·LABORACIÓ mitjançant el coneixement i difusió de la present campanya com millor s'estimi oportú perquè pugui arribar al major número possible de població.

Aprofitem també per a posar a la teva disposició els contactes de la XARXA CENTRES DONA de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, que durant aquest període segueixen en funcionament.

http://www.violenciagenero.igualdad.gob.es/sensibilizacionConcienciacion/campannas/violenciaGobierno/todoSaldraBien/home.htm{C}{C}{C}

Desenvolupat per Racó Digital