A la VIII Fira de Nadal de Les Coves parlarem d'agricultura de secà

S'apropa ja la VIII edició de la Fira de Nadal, Gastronomia i Artesania de Les Coves de Vinromà, la qual, a  més d'oferir productes de Nadal, una mostra d'artesania i gastronomia, comptarà també amb la xerrada "Indicadors agroambientals i comercialització diferenciada de l'agricultura de secà".

La ponència s'emmarca dins els projectes de sensibilització que porta a terme el CDR Alt Maestrat en col·laboració amb la Fundació Global Nature i la Cooperativa Agroalimentària Sant Isidre de Les Coves. Us animem a participar d'esta iniciativa que creiem interessant per totes aquelles persones vinculades al treball agrícola o que vulgueu saber més sobre els principals cultius del nostre territori. 

Pel que fa a la Fira, a més dels productes d'alimentació, les associacions i comerços locals oferiran una mostra d'objectes diversos d'artesania i productes d'altres països (cabassos i cistells de llata, objectes de fusta d'olivera, artesania en pedra, polseres i arracades, vidre reciclat, centres florals de Nadal, boixets, cortines de macramé, sabó moll i dur, etc.). El cap de setmana comptarà també amb actuacions musicals i amb una passejada pel nucli antic del poble.

Desenvolupat per Racó Digital