Curs sobre la comercialització de l'agricultura de secà

Les Coves de Vinromà acollirà una xerrada, el dia 6 de desembre, i un curs, els dies 11, 12 i 13 d’este mes, dedicats a diversos aspectes agroambientals d’interès al voltant de l’agricultura de secà.

La xerrada s’emmarca dins la programació de la Fira de Nadal de Les Coves, que tindrà lloc el proper cap de setmana, concretament el dissabte 6 de desembre a les 17h a l’Església Vella de Les Coves (assistència lliure). En ella es presentaran els resultats de diversos indicadors agroambientals trobats en l’anàlisi d’algunes explotacions covarxines.

Pel que fa al curs sobre “Requeriments mediambientals i comercialització diferenciada en l’agricultura de secà” tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 (dijous i divendres de 19h a 20,30h i el dissabte només al matí) al saló d’actes de la Caixa Rural de Les Coves. Al següent cartell podreu trobar informació detallada de les sessions. El curs és gratuït però cal fer la inscripció o bé a través del següent enllaç o telefonant a la Cooperativa de Les Coves de Vinromà (964 42 60 37).

El CDR Alt Maestrat organitza esta formació en col·laboració amb la Fundación Global Nature, el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi ambient, així com amb el suport de la Cooperativa Agroalimentària de Les Coves i l’Ajuntament de Les Coves. 

Desenvolupat per Racó Digital