Marca la X Solidària i "declara't feliç"

La X Solidària correspon a la casella de la declaració de la Renda d'Activitats d'Interès General considerades d'Interès Social, la qual ajuda a les persones més vulnerables.

Al marcar-la fas que es destini un 0,7% dels teus impostos a programes socials que realitzen les ONG, com és le cas del CDR Alt Maestrat. D'aquesta manera es beneficien els col·lectius més desfavorits, sense cap cost econòmic per a tu. Marcant-la et converteixes en contribuent actiu solidari, decidint tu, i no l'Estat, què fer amb aquesta part dels teus impostos. 

Un 47% de contribuents encara no marca la casella "X Solidària". El 2015, les ONG posaran en marxa 1.236 programes destinats a millorar les vides de 6 milions de persones a tot l'Estat espanyol; a més a més, un 19% del recaptat es destinarà a Cooperació Internacional i un 1,4% a Medi Ambient.

El passat exercici, un 29% de la població contribuent no va marcar cap casella i va deixar en blanc la possibilitat de destinar els seus impostos a les diferents causes socials. Una de cada dues persones contribuents va marcar l'any passat en la seva declaració de la renda la casella d'Activitats d'Interès General considerades d'Interès Social, més coneguda com la "X Solidària". Amb els 285 milions d'euros recaptats, les ONG podran posar en marxa en el pròxim exercici projectes d'acció social, de cooperació internacional i de medi ambient. 

Més informació: xsolidaria.org

Vídeo de la campanya

Desenvolupat per Racó Digital