L’emprenedoria sostenible i rural de COCEDER arriba al Maestrat amb el seminari “Així s'emprèn”

Les persones assistents, més d'una vintena, coneixeran les pautes necessàries per engegar un projecte empresarial diferent i viuran de primera mà l'experiència de diversos/es emprenedors/es de la zona.

La Confederació de Centres de Desenvolupament Rural - COCEDER, celebra el III Seminari del Curs Emprenedoria Sostenible en el Medi Rural, "Així s'emprèn", que en aquesta ocasió ens porta fins a la zona de l'Alt Maestrat (Castelló), i en concret, a les localitats de Coves de Vinromà i Albocàsser, totes dues, zones de treball del Centre de Desenvolupament Rural Alt Maestrat, soci de COCEDER.

Aquest, el tercer i últim seminari de 2015, que tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de setembre, se centra en l'assessorament personalitzat per als futurs projectes d'aquelles persones que vulguen emprendre de manera sostenible i en un entorn apartat de les grans ciutats. Tot això, de la mà d'Aurelio García Gallego, expert en assessorament de projectes d'emprenedoria social, President del CDR Guayente - COCEDER i director de SARGANTANA SL, empresa dedicada a l'Educació Mediambiental i el Temps Lliure al Pirineu Aragonès, Carles de Ahumada Batlle, President de Cooperativa L'Olivera i expert en gestió de finances ètiques, i Mariola Romero Cabrerizo, tresorera en FIARE Banca Ètica, Castella i Lleó i Responsable de l'àrea d'econòmica de COCEDER.

Al costat de les persones expertes, alumnes, oients i treballadors/es de l'entitat, podran analitzar els projectes que al llarg de l'any han anat madurant i d'aquesta manera, arrencar la seua idea de negoci i poder portar-la a la pràctica en l’entorn rural triat.

Empreses com un projecte agroecologia, una cooperativa dedicada al turisme de natura o un projecte de serveis forestals integrals, entre altres, podran visitar l'experiència d'emprenedors de la zona, en concret, una empresa de càtering (L&L), una de calçat artesanal (La Juana) i una d'elaboració de productes lactis (Els Masets).

Desenvolupat per Racó Digital