El CDR Alt Maestrat comença el curs d'idiomes per al col·lectiu de marroquins residents en la població de les Coves de Vinromà

El CDR Alt Maestrat comença el curs d'idiomes per al col·lectiu de marroquins residents en la població de les Coves de Vinromà. Gràcies a la subvenció concedida per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives desenvoluparem aquest 2017 un programa de treball en xarxa amb associacions de marroquins, centres educatius i ajuntaments de diversos municipis (Albocàsser, Benlloch i les Coves de Vinromà) per treballar junts en la inclusió social de persones immigrades.
Una de les activitats que ha començat a les Coves (el 2 de febrer) és el curs de castellà que té com a objectiu facilitar el desenvolupament de competències lingüístiques dels/les usuaris/àries en els idiomes oficials emprats al lloc d'acollida per millorar les possibilitats d'una inclusió social efectiva i autònoma. El curs s'imparteix al local de la Fundació Docent de les Coves en horari de 19,00 a 20,30 hores els dilluns i dijous.

Desenvolupat per Racó Digital