Una gran festa per a un gran Dia

Per commemorar el Dia Internacional de la Dona, el CDR Alt Maestrat, juntament amb l'Associació Cultural l'Assegador i alumnes de l'Institut CES Alt Mestrat, vam organitzar, el passat dissabte 11 de març, una sèrie d'actes amb l'objectiu que grans i joves, tots plegats, actuem en defensa dels drets de les dones i l'erradicació de la violència de gènere.
Els actes commemoratius es van desenvolupar en un espai ple de simbolisme per a la dona rural, la font i rentadores d'Albocàsser. Aquest lloc singular guarda en la seua memòria anys d'encontres on les dones compartien el bo i el dolent del seu dia a dia. Un espai ple de fortalesa que encara reforçàrem més amb els mocadors que, dones del poble i d'altres municipis, lligarem en representació de la unitat de totes nosaltres enfront d'aquesta "malaltia" que és la violència de gènere. 
L'alumnat del CES Alt Maestrat, en suport de les víctimes d'aquesta violència i per recolzar a aquelles que la segueixen sofrint diàriament arreu del món, van interpretar amb la flauta dolça la bellíssima cançó de Louis Armstrong "What a wonderful world" (Quin món més meravellós), un gran cant a la vida; aqueixa vida que no pot esbiaixar-se sota cap circumstància. 
Els actes van continuar dissabte a la vesprada amb una xarrada sobre micro masclismes, amb la col·laboració de la Fundació Isonomia de l'UJI, una enlairada de globus i un mural commemoratiu del Dia de la Dona. Gran festa per a un gran Dia.

Desenvolupat per Racó Digital