Curs Bàsic d'Atenció a Persones Dependents

El CDR Alt Maestrat ha programat per als dijous 17, 24 i 31 de maig de 2018 un Curs Bàsic d'Atenció a Persones Dependents.


Aquest curs té com a objectiu dur a terme una anàlisi global de la cura a les persones, dotant així als/a les cuidadors/res amb les eines necessàries per exercir aquesta funció de manera saludable i eficaç. Per a això, s'abordarà el Model d'Atenció Centrat en la Persona, el decàleg de la bona cura, pautes d'estimulació per a persones dependents, pautes d'afrontament davant els canvis en el procés de cura, prevenció de situacions difícils i importància de la cura al cuidador, entre altres temàtiques.
El format del curs es compon de tres sessions de tres hores de durada (de 9 a 12 del matí). Cada participant disposarà de material didàctic que donarà suport a les explicacions i exemples oferts per la formadora. El format de grup reduït facilitarà en major mesura poder donar resposta a dubtes específics, exposició de casos, etc. que puguen sorgir durant el curs.

Les persones interessades podran inscriure's per telèfon al 964 42 83 91 o a través de la plana web del CDR Alt Maestrat: www.cdraltmaestrat.org FORMULARI D'INSCRIPCIÓ.

Desenvolupat per Racó Digital