Cinquanta famílies del Maestrat participen del programa d'emergència social

Un total de cinquanta famílies de Les Coves de Vinromà, Albocàsser, Benassal i Vilar de Canes han rebut aquesta setmana productes bàsics d'alimentació i neteja, en tant que participen del programa d'emergència social del CDR Alt Maestrat i de les actuacions de l'Ajuntament de Les Coves.

Les diferents unitats familiars participants formen part del grup de persones que més estan patint les conseqüències de l'atur, la manca d'oportunitats i les limitacions dels serveis d'atenció a les emergències socials. És per això que el CDR Alt Maestrat porta a terme el programa d'emergència social, per tal de donar una resposta urgent a les necessitats sobrevingudes de les poblacions de l'entorn rural on treballem.

Les localitats d'Albocàsser, Les Coves, Benassal i Vilar de Canes són les participants en l'actualitat, tot i que el programa està obert a donar servei a altres municipis de l'entorn que manifesten el seu interès. A Les Coves de Vinromà, el CDR actua de forma coordinada amb l'Ajuntament, el qual compta amb el seu propi programa d'atenció a les situacions d'emergència social.

L'atenció integral de les necessitats de les persones participants, amb accions com l'atenció psicològica i l'orientació laboral, és un pilar bàsic del programa d'emergència social, per tal de contribuir a la transformació d'aquestes situacions i intentar evitar així la seua cronificació.

Desenvolupat per Racó Digital