Envelliment actiu
La província de Castelló es caracteritza per un grau elevat d'envelliment a la zona interior en comparació amb la zona litoral, representant una de les zones de l'Estat amb major índex d'envelliment. La dificultat de la gent gran per accedir a recursos i serveis necessaris per tal de fomentar la seua qualitat de vida ha sigut un incentiu per al nostre treball com a entitat.

Com a activitat de continu√Įtat, duem a terme el Programa de Rehabilitaci√≥ Neuropsicol√≤gica Gradior al Centre de Dia Germans Folch i Traver de Les Coves de Vinrom√†. Mitjan√ßant aquest programari instal¬∑lat a un ordenador t√†ctil, l'usuari exercita diverses funcions cognitives com atenci√≥, percepci√≥, mem√≤ria, c√†lcul, llenguatge i raonament. Gr√†cies a aquest treball s'estimulen les diferents capacitats cognitives per, almenys, mantenir els nivells basals i, si √©s possible, millorar-los. Tot a√ß√≤ afavoreix tant l'adher√®ncia al tractament psicol√≤gic i m√®dic, com el desenvolupament de l'autonomia dels i les usu√†ries.

Així com també desenvolupem el Taller d'Estimulació Cognitiva per ordinador per a aquelles persones autònomes que volen estimular les capacitats cognitives que tenen intactes, evitant, dins del possible, el desenvolupament de patologies demencials i millorant el seu estat d'ànim i qualitat de vida en general.
Desenvolupat per Raců Digital