Envelliment actiu
La provÝncia de Castellˇ es caracteritza per un grau elevat d'envelliment a la zona interior en comparaciˇ amb la zona litoral, representant una de les zones de l'Estat amb major Ýndex d'envelliment. La dificultat de la gent gran per accedir a recursos i serveis necessaris per tal de fomentar la seua qualitat de vida ha sigut un incentiu per al nostre treball com a entitat.

Com a activitat de continu´tat, duem a terme el Programa de Rehabilitaciˇ Neuropsicol˛gica Gradior al Centre de Dia Germans Folch i Traver de Les Coves de VinromÓ. Mitjanšant aquest programari instalĚlat a un ordenador tÓctil, l'usuari exercita diverses funcions cognitives com atenciˇ, percepciˇ, mem˛ria, cÓlcul, llenguatge i raonament. GrÓcies a aquest treball s'estimulen les diferents capacitats cognitives per, almenys, mantenir els nivells basals i, si Ús possible, millorar-los. Tot aš˛ afavoreix tant l'adherŔncia al tractament psicol˛gic i mŔdic, com el desenvolupament de l'autonomia dels i les usuÓries.

AixÝ com tambÚ desenvolupem el Taller d'Estimulaciˇ Cognitiva per ordinador per a aquelles persones aut˛nomes que volen estimular les capacitats cognitives que tenen intactes, evitant, dins del possible, el desenvolupament de patologies demencials i millorant el seu estat d'Ónim i qualitat de vida en general.
Desenvolupat per Racˇ Digital