Programes de salut
Mitjançant el Servei d’Assistència Psicològica es poden avaluar, diagnosticar i tractar diferents tipus de problemes de caràcter psicològic en la infància i adolescència, l’edat adulta i la gent gran.

Un objectiu prioritari és donar suport, ajudar i orientar a famílies desestructurades o amb baixos recursos econòmics, dotant-los d’autonomia suficient per evitar major risc d’exclusió social. Així també oferim assistència psicològica al col·lectiu de dones del món rural per fer front a possibles problemes psicològics associats als rols i les desigualtats de gènere, permetent un adequat desenvolupament afectiu i psicològic, afavorint la seua autonomia a edats més avançades i disminuint així la sobrecàrrega a possibles cuidadores dins de la pròpia família, el que els permet alhora continuar actives en el món laboral.

En col•laboració amb el Servei d’Educació Compensatòria ofert al CDR Alt Maestrat, així com el Centre d´Educació Primària Joan de Brusca i el Centre d´Ensenyament Secundari Alt Maestrat d´Albocàsser, atenem menors amb diverses problemàtiques com baix rendiment escolar, problemes de comportament, alteracions del estat d’ànim, trastorns de la conducta alimentària, etc.

D’altra banda, des del CDR Alt Maestrat prestem especial atenció a la cura i al tractament terapèutic de persones grans. En aquest sentit, el nostre principal objectiu és augmentar el benestar i la qualitat de vida de la gent gran i dels malalts mentals del CEEM d'Albocàsser. Per a això analitzem a cada pacient i apliquem el tractament que més li convingui entre els quals destaquem la fisioteràpia i la gimnàstica de manteniment.
Desenvolupat per Racó Digital