Participació i voluntariat
L’acció voluntària i la participació activa de la ciutadania són dos elements clau en la tasca de l’entitat, encaminats a reforçar el compromís amb la lluita contra les desigualtats socials. Entenem la participació ciutadana a través de l’associacionisme i el voluntariat com una forma d’implicació de la ciutadania que permet contribuir al desenvolupament personal i a la millora de la cohesió social.

En aquest sentit, des del CDR Alt Maestrat fomentem tots els mecanismes que comporten compromisos d'actuació a favor de la societat i la cohesió social. Així, entre les diverses activitats hi trobem la capacitació de persones que vulguen col·laborar amb les diferents tasques que impliquen els projectes de l’entitat.

Entre aquestes accions, hi destaquem la formació en mediació penitenciària duta a terme per l’entitat i destinada a totes aquelles persones interessades en participar en programes de mediació i altres tipus de voluntariat al Centre Penitenciari Castelló II, situat a la localitat d’Albocàsser.

La capacitació a les persones interessades, informant de les possibilitats de voluntariat i associacionisme al territori, el seguiment de projectes i la formació en diversos camps, són algunes de les activitats que volem seguir desenvolupant per tal de fomentar la participació i el voluntariat als nostres pobles.
Desenvolupat per Racó Digital