Curs d'Emprenedoria sostenible en el medi rural

L'Alt Maestrat acollirà una de les trobades de la II edició del curs "Emprenedoria sostenible en el medi rural", dirigit a persones que vulguen buscar una oportunitat d'ocupació en el món rural. La formació, promoguda per l'entitat COCEDER, de la qual el CDR Alt Maestrat en forme part, tindrà lloc a Vilardevós (Ourense), Becerril de Campos (Palencia) i Albocàsser (Castelló) al llarg de tres caps de setmana. 

L'èxit de l'anterior edició i la notable qualitat del curs fan que des del CDR Alt Maestrat us recomanem encaridament aquesta formació, que a més, celebrarà la seua última trobada al nostre territori. 

Parteix de la idea que el medi rural, amb els problemes propis i alhora amb tants recursos naturals, pot ser una oportunitat per a la inserció social i laboral de persones aturades o per a aquelles que busquen noves formes de viure més lligades al medi rural.

El curs compta amb una formació teòrica, necessària per a tenir una visió global del món en què vivim, i una altra d'aprenentatge pràctic, ambdues necessàries per plantejar un projecte futur.

Un dels punts forts de la formació recau en un professorat excel·lent tant des del punt de vista professional com del seu compromís personal en la construcció d'un món més humà.

L'àmplia anàlisi social, la participació de persones referents en el treball per un món rural viu i l'opció de fer pràctiques amb persones que volen compartir el seu ampli coneixement, garanteixen una formació de qualitat, amb una especial immersió en la realitat de la societat rural.

El límit d'inscripcions és el dia 13 de març. Per a qualsevol dubte podeu contactar a: formacion@coceder.org 983371279 - 983201864

Desenvolupat per Racó Digital